Californisk restaurant og takeaway i København

Der scorer mange point på hyggelig take away fremstillet med et “West Coast Twist”!

Københavns nye hotspot er et Californisk-inspireret åbent køkken; California Kitchen og Take Away. Dette er mindstet sted man som besøgende kan få smagfuld californisk mad “with a twist”!

Der sker nye ting i byen, og placeringen af denne nye gourmet takeaway-restaurant er intet undtagelse. Uanset om du har brug for en lækker aftenmiddag efter at have cyklet hjem fra arbejde, eller blot har brug for en hurtig snack mens du slutter dig inde i solen til solnedgang, så skulle California Kitchen være det rette sted for dig!

September ser ud til at være den helt store åbning med prøvesmagninger af deres fantastiske retter; burritos, tacos, quesadillas og meget mere. Disse retter udgør en stor del af deres menukort og ifølge deres Instagram-konto er det altsammen syltet med en flot “West Coast Twist”!

Nyd Californien-vibes lige midt i København! Det er nemlig i det centrale København, at den helt nye restaurant og takeaway af samme navn har åbnet. Det er ikke bare et almindeligt sted, men et unikt sted, som bringer et smagfuldt twist af Californien.

Ud over at have noget af det bedste street food, får du også mulighed for at skeje ud og få dele af det eksotiske Californiens livsstil ind i dit lille hjørne af verden. Der er rykket frem med nye retter og en dynamisk menu, der passer til de ofte skiftende humør.

Vælg mellem klassiske retter såsom burritos, tacos, quesadillas eller lasagne. Du kan også vælge specielle snacks som for eksempel coctails, smoothies eller milkshakes. Alle retter bringer lidt eksotisk flair fra Californien til dit måltid.

Restauranten har åbent dagligt fra klokken 10:00 til 22:00 – præcis som om du var et sted ved stranden! Der er noget for enhver smag – også veganer og vegetar – så der er ingen undskyldning for ikke at prøve det! Sæt et smil på ansigtet med Californiens ‘Smile back’-kampagne, som gerne vil have alle til at hygge sig lidt ekstra.

I de seneste par år er Californisk restaurant og takeaway steget til en af ​​lokaltes yndlingsstemninger. Dette har ført til stigende antal københavnske restauranter, der tilbyder både take away og sit-down måltider.

Californian cuisine-konceptet er ofte ikke-traditionelt, friskt og afbalanceret med ingredienser som citrusfrugter, friske grøntsager samt proteinshakes. Det er sandsynligvis den øgede popularitet af Californien som en populær feriemål for mange europæere, der har ført til det stigende antal restauranter og take away-steder.

Fra gourmet romantiske middage til et hurtigt måltid på farten, Californien har noget at tilbyde enhver smag. I København finder du masser af take away og sit-down restauranter, der serverer alt fra sushi og salater til arepas og mexicansk fusion.

Der er næsten altid mad at finde med Californisk inspiration, såsom de burritos pakket med havregryn med lokale produkter eller tarteletter med friske grøntsager. Maden er ikke kun sund, men priserne på retterne er konkurrencedygtige sammenlignet med andre typer mad.